Raamdecoratie

Gordijnen en zonwering zijn echte sfeermakers. Bij MS Wandbekleding vind je:

Inbetweens en vitrages: De finishing touch van de inrichting. Inbetweens en vitrages laten veel licht door, maar temperen fel zonlicht en zorgen voor privacy. Naar buiten kijken gaat prima, naar binnen een stuk lastiger.

Gordijnstoffen: MS-wandbekleding heeft een enorme collectie gordijnstoffen van vele merken en in alle kleuren en materialen. Altijd van topkwaliteit. Van eigentijds tot landelijk en van bohemien tot nieuw klassiek en industrieel.

Raamdecoratie (aluminium en houten jaloezieën, verticale jaloezieën en rolgordijnen): Op zoek naar een raamdecoratie die past bij jouw interieur of levensstijl? MS-wandbekleding biedt een ruim assortiment aan mogelijkheden. Elk type raamkleding heeft specifieke eigenschappen en samen met Marijke vind je de raambekleding die bij jou en jouw huis past.

 

Easy Click verticale lamellen: EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Je bevestigt het zonder te boren of schroeven. Het aluminium frame wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband op het kozijn geplaatst. Dé perfecte oplossing voor kunststof draai-kiepramen. Het frame is standaard leverbaar in 5 kleuren, maar kan ook in  iedere gewenste RAL kleur gespoten worden. In het frame worden plissés, jaloezieën of rolgordijnen geplaatst door middel van een dubbelzijdige magneet en staalband. Lees hier meer over Easy Click.