EasyClick

EasyClick verticale lamellen:

Steeds meer woningen zijn voorzien van kunststof of aluminium kozijnen. Die vragen minder onderhoud en dat is natuurlijk fijn, maar wat doe je met raamdecoratie! MS Wandbekleding heeft de perfecte oplossing: EasyClick.

 

EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Je bevestigt het zonder te boren of schroeven. Het aluminium frame wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband op het kozijn geplaatst. Dé perfecte oplossing voor kunststof kozijnen en kunststof draai-kiepramen. Er komt geen boor of schroef aan te pas!

 

Het frame is standaard leverbaar in 5 kleuren, maar kan ook in  iedere gewenste RAL kleur gespoten worden. In het frame worden plissés, jaloezieën of rolgordijnen geplaatst door middel van een dubbelzijdige magneet en staalband. Makkelijk te bevestigen, geen hangende touwtjes en de ramen kunnen naar binnen of naar buiten geopend worden, zonder dat hierbij de raamdecoratie in de weg zit. Ook verduisterende rolgordijnen zijn hierbij te verkrijgen. Een bijkomend voordeel is dat EasyClick in de winter de kou buiten houdt en in de zomer de warmte.