Over Marijke

Marijke Suijkerbuijk begon ooit als werknemer in een winkel voor zonwering aan de Zandstraat. Later kwam daar behang bij. En daarin vond Marijke haar passie: ,,Behang vond ik meteen geweldig. En nog steeds.”

Na een verhuizing naar de Fortuinstraat nam ze de zaak over. Een flinke stap op jonge leeftijd. ,,Ik heb er nooit zo over nagedacht. Ik deed het gewoon.” Het pand in de Fortuinstraat was oud, dus na korte tijd verhuisde ze naar de Huijbergsestraat, waar ze ruim dertig jaar haar winkel had.

Sinds kort is Marijke verhuisd naar verzamelgebouw De Punt aan de Kruisakkers. ,,Dit had ik veel eerder moeten doen. Hier is volop gratis parkeerruimte, en mijn kantoor heeft iets huiselijks. Klanten voelen zich hier thuis.” Na ruim dertig jaar doet ze haar werk nog steeds met heel veel plezier. ,,Het contact met mensen, dat vind ik het prettigst. Dat ze je hun vertrouwen geven. Als een klant blij is met onze producten, ben ik ook blij. Dat is voor mij het belangrijkste. Of het nu gaat om één rol behang of de complete aankleding van een huis.”

Haar favoriete product is momenteel EasyClick, zonwering die geschikt is voor kunststof kozijnen. ,,Je klikt het er met magneetjes in, ideaal. Ik ben er helemaal weg van.”

Marijke staat altijd klaar voor haar klanten; ook ’s avonds of in het weekend. Een afspraak maken kan telefonisch of via de mail. De koffie staat klaar!

Meer informatie